Wie zijn we en wat doen we?

Chip-Motion is onderdeel van Track-Motion en ML-Cartech. Om duidelijkheid te geven over onze verschillende diensten zijn er drie bedrijven opgericht die zich in dezelfde branche bevinden, maar toch een geheel ander product aanbieden voor u als klant.

Chip-motion:
Een bedrijf dat zich richt op Chiptuning van voertuigen. U kunt bij Chip-Motion terecht voor stage 2 chiptuning, ECO chiptuning, DSG & S-Tronic tuning, het stellen van diagnoses van uw voertuig, EGR wegschrijven of verwijderen en Roetfilterreiniging. Met ons geavanceerde apparatuur en onze professionele manier van werken, kunnen wij uw voertuig naar uw wensen chiptunen en aanpassen. Wij kunnen uw voertuig sneller en krachtiger óf juist zuiniger maken. Wij werken met professionele software en apparatuur, waardoor uw voertuig op de juiste manier gechipt kan worden. Dit doen wij door uw ECU (motorcomputer) uit het voertuig te halen en deze softwarematig te chiptunen. Uiteraard werken wij binnen de veiligheidsmarges van de fabrikant en heeft u garantie op onze producten. Voor specifieke en uitgebreide informatie over onze diensten kunt u in het bovenstaande menu op ‘Diensten klikken’.

Track-Motion:
Track-Motion.nl is een bedrijf dat zich specialiseert in de auto-elektronica met betrekking op gadgets voor de Duitse merken (VAG, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda). Wij leveren onder meer navigatiesystemen, achteruitrijcamera’s, navigatie software, stingers, alarmen, GPS trackers, multifunctionele sturen, verlichting, parkeersensoren en dergelijken. Verder bieden wij professionele in- en uitbouw voor al onze producten. Wij willen onze klanten tevredenstellen met de functionele en kwalitatieve gadgets die wij aanbieden om het rijden in uw voertuig aangenaam te maken en te verbeteren.

ML-Cartech:
Een bedrijf dat zich voornamelijk specialiseert op de car performance parts. Onze verkoop hiervan is voornamelijk via onze webshop (www.ml-cartech.nl) uiteraard voeren we voor al onze onderdelen ook inbouw uit. Onze hoofdwerkzaamheden bestaan voornamelijk uit de inbouw van intercooler systemen. Deze zijn op maat voor elk type auto. Daarnaast monteren wij turbo’s en wij kunnen u hierover professioneel advies geven. Het is voor ons mogelijk om dit zeer snel en voordelig aan te bieden. Dit komt voornamelijk omdat wij al onze producten zelf importeren. Zo houden wij de prijs laag en zijn wij snel met onze levering en diensten.

Chiptuning

Bij Chip-Motion zijn wij geïnspireerd door autotechniek. Tijdens het chiptunen richten wij ons enkel de software van de auto en zorgen voor vermogenstoename en brandstofbesparingen. Bij ons kunt u kiezen voor Stage 2 chiptuning of Eco chiptuning. Stage 2 chiptuning richt zich voornamelijk op het vermogen en koppel. Eco chiptuning is meer gericht op het efficiënt en zuinig maken van uw voertuig.

Diagnose

Wij bij Chip-Motion kunnen een diagnose uitvoeren, wanneer uw voertuig een storing of foutmelding weergeeft. Met ons geafanceerde apparatuur kunnen wij uw storingen oplossen en voorkomen. Wij lossen elektronische storingen op voor alle merken. U kunt denken aan veel voorkomende storingen in de BCM, ECU en instrumentpanelen.

DSG & S-Tronic Tuning

Na het chiptunen van uw auto kunt u als aanvulling uw VAG automatische versnellingsbak laten tunen bij Chip-motion. Dit kan bijvoorbeeld een DSG of Stronic versnellingsbak zijn. Het is zelfs mogelijk dat het essentieel is om uw automatische versnellingsbak te laten tunen, nadat u uw voertuig heeft laten chiptunen. Wij bij Chip-Motion kunnen uw automatische versnellingsbak optimaliseren nadat u uw voertuig heeft laten chiptunen.

Rittenregistratie

Een navigatiesysteem is tegenwoordig niet meer weg te denken uit een auto. Vrijwel iedereen maakt gebruik van een navigatiesysteem en het brengt u overal naartoe. Wij repareren alle originele merken toestellen en proberen deze altijd binnen twee dagen gereed te hebben. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor tweedehands of nieuwe navigatiesystemen voor in uw auto.

Roetfilter Reiniging

Bij Chip-motion kunnen wij u ook helpen op het gebied van roetfilterproblemen. Het is niet te vermijden dat een roetfilter verstopt kan raken. Het verstopt raken van het roetfilter kan zorgen voor motorproblemen. Dit wil men natuurlijk voorkomen. Wij kunnen uw roetfilter volledig reinigen, waardoor dergelijke problemen voorkomen kunnen worden.