Roetfilter reiniging


Bij Chip-motion kunnen wij u ook helpen op het gebied van roetfilterproblemen. Het is niet te vermijden dat een roetfilter verstopt kan raken. Het verstopt raken van het roetfilter kan zorgen voor motorproblemen. Dit wil men natuurlijk voorkomen. Wij kunnen uw roetfilter volledig reinigen, waardoor dergelijke problemen voorkomen kunnen worden.

Roetfilter reinigen bij Chip-Motion:

Het is uiterst belangrijk dat u uw roetfilter eens in de zoveel tijd laat reinigen. Waarom? Aangezien er motorproblemen kunnen ontstaan en de uitstoot van uw voertuig wordt steeds meer bij een verstopte roetfilter. U kunt er ook voor kiezen om het roetfilter te verwijderen of een nieuw roetfilter aan te schaffen. Echter is dit niet echt praktisch, aangezien een nieuw roetfilter tussen de €800,- / €1500,- kan kosten. Het laten reinigen van uw roetfilter kost maar €299,- en is dus veel voordeliger. Het verwijderen van het roetfilter is ook niet praktisch, aangezien u beboet kunt worden voor het rijden zonder roetfilter. Het is dus wettelijk verplicht om een roetfilter in uw voertuig te hebben. Voor ieder type auto kunnen wij een diagnoserapport maken en het filter reinigen.
Het laten reinigen van uw roetfilter bij Chip-Motion is een zeer verstandige keuze. Wij zorgen er namelijk voor dat uw roetfilter weer als nieuw wordt. Dit is hoe wij te werk gaan:

1. Een diagnose van uw voertuig maken.

2. Eventuele motorproblemen vaststellen.

3. Algemene controle voertuig (overige filters en dergelijken).

4. We onderzoeken de mate waarin het roetfilter is bevuild.

5. Rapportage van voor- en na de reiniging.


 

Rittenregistratie


Veel bedrijven kiezen tegenwoordig voor Rittenregistratie bij Chip-Motion. Door gebruik te maken van onze service heeft u de volledige controle over uw bedrijfsauto`s. Zo kunt u altijd zien waar er met de voertuigen gereden is en heeft u inzicht in alle ritten. Met het basispakket van Chip-Motion bent u verzekerd van een compleet pakket met alle benodigdheden. Het pakket is zeer gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

Het basispakket rittenregistratie bestaat uit:

– GPS-module
– Inbouw van hardware en eventueel op locatie
– Een Keurmerk Registratiesysteem

Chip-Motion staat voor transparantie en openheid over onze producten. Zo kunt u bij ons terecht voor een gratis proefplaatsing en is het abonnement is maandelijks opzegbaar. Daarnaast kunt u het abonnement ook uitbreiden. Zo hebben wij naast het basispakket ook de volgende diensten:

– Track & Trace
– Asset Tracking
– Green Driving
– FMS-analyse
– Tacho Download

Rittenregistratie
Rithistorie en inzage in alle rittendata kan voor een ondernemer erg handig zijn. Wij voorzien uw voertuig van de juiste hardware, waaronder een Blackbox. Deze analyseert en registreert alle bewegingen die het voertuig maakt. Deze gegevens worden direct opgeslagen, zodat u inzicht heeft in waar het voertuig is geweest en de hoeveelheid tijd dat het voertuig onderweg is geweest. Daarnaast kunt u met deze gegevens fiscale bijtelling voorkomen. U kunt namelijk direct aantonen of het voertuig minder dan 500 privékilometers heeft gemaakt. Het gebruiksgemak van onze rittenregistratie is optimaal. Het systeem dat wij gebruiken is voorzien van het Keurmerk Ritregistratiesysteem. Dit betekent dat u correct kunt verantwoorden naar de belastingdienst. Wij garanderen u dat, het product dat u bij ons aanschaft, adequaat en uitstekend is. Bij ons heeft u dan ook 2 jaar garantie op het product.


Track & Trace